KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kindermode

Da-Da: subtiele mode voor baby’s van 0 tot 2 jr.

3 October 2007, door Marieska Frijters

logo Da-DaHet Belgische merk Da-Da maakt subtiele babykleding! Ik raak niet vaak meer ontroerd door baby kleding, maar nu is het me toch overkomen en van zwangerschaps hormonen is écht geen sprake meer. Zelf spreken ze over ‘De droomwereld van uw baby en uzelf wordt werkelijkheid’ en dat kan ik hierbij onderstrepen.

In Nederland is het merk nog niet echt doorgebroken. Slechts vier kindermodewinkels verkopen de babycollectie. Exclusiviteit is natuurlijk prachtig, maar eigenlijk zou iedereen in aanraking moeten kunnen komen met Da-Da.
De collectie is opgebouwd uit een jongens- en meisjescollectie. Gemaakt van super zachte materialen vindt je diverse stukken die onderling prachtig combineren. Beide collecties zijn opgebouwd uit een vijftal kleuren in diverse tinten (jeansblauw, grijs, crème, chocoladebruin en (off)white).

compilatie Da-Da

Zo vind je bij de jongenscollectie stoere broeken met de Da-Da ruit die je gemakkelijk kunt combineren met de diverse truitjes en blouses. Allemaal in dezelfde kleuren en stijl. De kleding is eenvoudig en sober. De meisjescollectie is zo nu en dan opgesierd met een roezeltje of strikje. Hier en daar een applicatie, maar wel in de kleur van het ontwerp.

Naast de prachtige collectie babymode, heeft Da-Da ook een collectie bedlinnen. Hieronder vallen niet alleen de lakentjes, sloopjes en dekentjes. Maar ook trappelzakken, badjassen, slapjes en bijpassende knuffels. Weer alles in dezelfde kleuren en tinten. De Da-Da ruit staat ook in deze collectie centraal. In de prachtige wiegen en boxen zal je kleintje ook snel naar dromenland varen.

Wegdromen? Kijk op www.da-da.be.

compilatie Da-Da

 

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie