KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderverzorging

Luvion.nl | ‘stylish’ design babyfoon met LCD kleurenmonitor

14 January 2008, door Renée Vervoorn

Luvion LogoHou je van strak vormgegeven technische (kinder)producten én van hoogwaardige kwaliteit, dan val je vast en zeker als een blok voor de stijlvolle Luvion Babyfoon met LCD kleurenmonitor. KLS is in elk geval razend enthousiast.

De hagelwitte babyfoon heeft de looks van een Ipod, is stijvol & klein en heeft een uitstekende geluid -en beeld weergave. Kortom, de Luvion Babyfoon combineert kwaliteit met design. 

Luvion babyfoon

Bovendien biedt de babyfoon niet alleen de mogelijkheden voor het observeren en beluisteren van meerdere baby’s en kidz, maar realiseert het -door het gebruik van nieuwe technologie- ook nog eens een geweldig bereik binnen én buiten het huis. De babyfoon heeft een bereik van maar liefst 175 meter in open veld. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor moderne, sterk geïsoleerde huizen. De infrarood camera zorgt voor een perfect beeld, dag én nacht & het systeem is storingsvrij!

Door de bijgeleverde draadloze camera met 30 infrarood LED’s is het ook mogelijk de baby of kidz in het donker uitstekend te zien. Het 2,5 inch (6,5 cm) LCD kleurenscherm zorgt 24/7 voor perfect beeld.

Een ander extreem handig aspect van de Luvion babyfoon is dat je meerdere baby’s en kidz tegelijkertijd kunt observeren, doordat je meerdere camera’s in verschillende kamers kunt plaatsen. De ingebouwde Li-on batterij in de babyfoon monitor is krachtig en gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde oplader waardoor nieuwe batterijen niet meer nodig zullen zijn. Voor de A-technicy: de bediening is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De babyfoon is gemakkelijk op verschillende plaatsen in het huis of tuin, zodat je werkelijk overal je nieuwe kroost in de smiezen kunt houden. En laten we eerlijk zijn: dát is wat je wilt in die eerste levensperiode van je kleine donder(s).

Enthousiast geworden? Surf naar Luvion Babyfoons.

Terug

Reacties (5)

Beau, 19 July 2008, 12:12:01 reageer

Wat een fantastisch product! Ziet er top uit maar bovenal super om ons kindje te kunnen zien én horen. Kwaliteit is meer dan na tevredenheid! Aanrader.

Peter Verheul, 3 September 2008, 12:59:07 reageer

Inmiddels al weer ruim één jaar in bezit en nog steeds iedere dag plezier van. Mooi beeld en goed vormgegeven.

Hugo, 3 November 2008, 17:24:02 reageer

Heel goed apparaat, we hadden eerst wel wat storing, maar na wisseling van kanaal was dat probleem opgelost. Helder beeld en goed geluid. En het ziet er prima uit die ouderen ontvanger. Bij Portofoonwinkel.nl is hij trouwens nog wat goedkoper!

frank en diane, 23 June 2009, 13:16:53 reageer

Inmiddels heeft luvion een nieuwe babyfoon op de markt gebracht: de Platinum. zonder twijfel dé beste foon die er op dit moment is. gebruik hem nu 3 weken en werkt echt fantastisch!

MEADOWSGeorgette34, 21 December 2011, 13:31:02 reageer

People deserve good life time and <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/mortgage-loans">mortgage loans</a> or small business loan can make it better. Just because people's freedom depends on money state.

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie