KidzLifestyle

Magazine

Shop

Services

Leden

Naam: 
Pass:
 

Kinderverzorging

Baby Secrets van Rituals

6 December 2005, door Renée Vervoorn

Logo_a1 Rituals: Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert, heeft nu ook een lijn voor baby's. De lijn bestaat uit een klein aantal inspirerende producten voor de verzorging van je kleine schat(ten). Met Rituals worden handelingen als het verzorgen van de huid weer iets bijzonders.

Iedereen heeft zijn eigen dagelijkse routines. We zijn vaak zo druk dat we niet meer stil staan bij al deze dagelijkse handelingen. Rituelen zijn routines geworden. We vergeten steeds vaker te genieten van de kleine dingen in het leven, zoals het verzorgen van je kind. Alles gebeurt in grote haast. Rituals probeert daarin verandering te brengen door alledaagse producten op een bijzondere manier neer te zetten: met eeuwenoude ingrediënten, bijzondere verpakkingen en heerlijke geuren.

11278normaal

Elke baby heeft een geheim. Een toekomst die nog helemaal open is.  Rituals heeft zich intensief verdiept in het geheim van de babyhuid en ontwikkelde Baby Secrets: drie ultramilde baby producten, gebaseerd op de bijzondere, natuurlijke ingrediënten rijstmelk en cotton flower, die de huid zacht en soepel houden. Speciaal ontwikkeld om het geheim van zo"n puur babyhuidje samen te koesteren in het ritueel van de dagelijkse verzorging.

Baby Secrets is een leuke complete cadeauset en natuurlijk ook lekker compact voor op de eigen babykamer. Baby Secrets bestaat uit een heerlijke Baby Wash, te gebruiken voor de huid en de haartjes; een Baby Cream, een intensief verzorgende creme voor de billetjes; tot slot een heerlijke Baby Body Cream.

Rituals is voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, elkaar en hun leefomgeving. Diezelfde eisen stelt Rituals namelijk aan zichzelf, aan haar producten en haar service. Rituals is voor alle mensen die willen genieten van de kleine dingen in het leven.

Rituals staat voor lifestyle en design. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van je huis: de keuken, de badkamer, de decoraties. Rituals producten zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven en voegen zo waarde toe aan je leefomgeving. Ze zijn zo mooi, dat je ze niet meer hoeft te verstoppen in een aanrechtkastje of onder de wastafel.

De rituelen
Ieder product is gebaseerd op een ritueel. Op de site (www.rituals.com ) kun je via "ontdek onze rituelen" uitgebreid de verschillende rituelen verkennen. Lees informatie over de parfums, de bijzondere ingrediënten en de eeuwenoude tradities die aan de basis liggen van ieder product. Op de site vind je ook de dichtsbijzijnde Riruals store bij jouw in de buurt. Wat Kidzlifestyle betreft, zeker een bezoekje waard!

Terug

Anoniem reageren

Of inloggen

Reactie:
Naam:
Dit is een 'Captcha', typ deze tekens over in het veld hiernaast refresh
 
Naam: 
Pass:
 

In The Spotlight

Kinderkamer inrichtings tips serie

Kinderkamer interieurtipsIn deze serie interieurtips, geschreven door Renate Zoutberg, kun je allerlei inspiratie en ideeën opdoen voor het inrichten van de babykamer en kinderkamer. Van het moodboard en ruwe schetsen tot de verlichting. Lees verder >>

Volg Kidzlifestyle op Twitter

 

Volg ons nu ook op Twitter om op de hoogte te blijven van onze laatste updates.

Twitter.com/Kidzlifestyle

De Kidzlifestyle Shop

Bezoek ook eens onze Kidzlifestyle Shop. Daar tref je unieke, onderscheidende producten op het gebied van kinderkamers, kindermode, kinder-verzorging, en nog veel meer. Hieronder tref je een kleine greep uit ons assortiment:

  WallFrame 21: met magneetverf en de magnetische panelen van wallframe 21 tover je de wand van jouw kinderkamer om tot een speelmuur.
FuntoSee Wallstickers: zonder verven of behangen een kinderkamer decoreren? Het kan met de gigantische wandstickers van FuntoSee. In 4 thema's.
Kartonnen speelkasteel van villa carton: kidz kunnen hiermee hun creativiteit botvieren, hun fantasie de vrije loop laten en een veilige plek creeren.
Kindermeubels van Jet4Kids: vrolijke kleurrijke kindermeubels die je zonder lijm, schroeven of spijkers zo in elkaar zet en kunt personaliseren.

Advertentie